Έλενα Χριστοπούλου

Η Έλενα Χριστοπούλου μιλά για τις δυσκολίες μετά το διαζύγιο και τον νέο της σύντροφο

Η Έλενα τα τελευταία δύο χρόνια απολαμβάνει διακριτικά τον έρωτα 

Η Έλενα Χριστοπούλου το μεσημέρι της Πέμπτης βρέθηκε καλεσμένη στο Πρω1νό του ANT1 και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Φαίη Σκορδά. Η Έλενα τα τελευταία δύο χρόνια, απολαμβάνει διακριτικά τον έρωτα, στο πλευρό του συντρόφου της. Όπως αποκάλυψε γνωρίζονταν από πριν, ωστόσο η σχέση τους εξελίχθηκε λίγο μετά το διαζύγιο της. «Ήρθε στη ζωή μου με τις πάντες. Γνωριζόμασταν, ήμασταν φίλοι, μία μέρα το είδαμε διαφορετικά γιατί οι συνθήκες ήταν αλλιώς. Εγώ έφυγα από έναν γάμο, εκείνος έφυγε από μία σχέση, οπότε μοιραία… Εγώ έκανα το πρώτο βήμα, εγώ τον επέλεξα. Είδα αλήθεια, καλοσύνη, είναι αμάθητος και μου αρέσει αυτό το πράγμα. Είναι ειλικρινής, σταθερός, έξυπνος, δεν είναι μίζερος, είναι πολλά που με έκαναν να τον ερωτευτώ. Μένουμε μαζί», εξομολογήθηκε.

Αναφερόμενη στο διαζύγιο της από τον Πάνο Καλλίτση, αποκάλυψε πως: “Μετά τον χωρισμό ήμουν πάρα πολύ αναστατωμένη. Ο χωρισμός είναι η μεγαλύτερη αλλαγή που έχω κάνει έως τώρα στη ζωή μου. Έρχομαι αντιμέτωπη με καταστάσεις που δεν θέλω με τίποτα να αντιμετωπίσω και στρουθοκαμηλίζω. Δύο έτη τώρα στρουθοκαμηλίζω. Συμβαίνουν πράγματα δίπλα μου που ενώ μπορώ να αντιδράσω, δεν θέλω να αντιδράσω για να μη δώσω παραπάνω συνέχεια. Εγώ μέσα μου έχω καλοκαίρι και δεν θα μου το χαλάσει κανένας αυτό. Πάλεψα πολύ για το καλοκαίρι που έχω μέσα μου. Είναι παρελθόν αλλά με τον ένα τρόπο ή τον άλλο έρχεται συνέχεια στο προσκήνιο”.

Τέλος, δήλωσε πως λόγω των προσωπικών της επιλογών, τα τελευταία δύο χρόνια έχασε κάποιες από τις φίλες της: «Έχω φάει πολύ πόλεμο τα τελευταία δύο χρόνια από γυναίκες που είχα στη ζωή μου και που φέρονται όπως φέρονται λόγω των προσωπικών μου. Έχω χάσει αρκετές γυναίκες από τη ζωή μου που μέσα μου τις είχα πολύ δυνατά και ζεστά. Έχω πληγωθεί, τώρα είμαστε καλά, το αφήσαμε κι αυτό στο παρελθόν». 

Δείτε απόσπασμα της συνέντευξης της στο Πρω1νό:

Τελευταία ενημέρωση: