Καίτη Φίνου

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός κάνει την ξεναγό για να επιβιώσει!

Την αγαπήσαμε εδώ και πολλά χρόνια από τις συμμετοχές της στις διάσημες ελληνικές ταινίες των ΄80 κυρίως δίπλα στον αξέχαστο ηθοποιό, Στάθη Ψάλτη! Από τότε πέρασαν αρκετά χρόνια και η Καίτη Φίνου έχει παίξει σε σήριαλ και σε πολλές θεατρικές παραστάσεις! Η αγαπημένη ηθοποιός δεν έκρυψε ποτέ τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει λόγω έλειψης δουλειάς στην υποκριτική αλλά ούτε και τη βοήθεια που της έχει δώσει «Το σπίτι του ηθοποιού» στο οποίο και μένει εδώ και χρόνια!

Η Καίτη Φίνου σε συνέντευξή της σήμερα στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα αποκαλύπτει πως εδώ και τρία χρόνια εργάζεται ως ξεναγός σε γκρουπ για να ζήσει, ενώ πριν χρόνια πουλούσε και βιβλία από πόρτα σε πόρτα

«Αν περίμενα από το επάγγελμα του ηθοποιού, θα ήμουν στο δρόμο. Έχω κάνει πολλές δουλειές και δεν ντρέπομαι γι’ αυτές. Πλέον επιβιώνουμε εμείς οι ηθοποιοί πολύ δύσκολα.Πριν από μερικά χρόνια, πουλούσα βιβλία από πόρτα σε πόρτα για να ζήσω. Μετά πουλούσα φο μπιζού. Εδώ και τρία χρόνια, ως εξωτερικός συνεργάτης είμαι συνοδός γκρουπ σε μεγάλο ταξιδιωτικό γραφείο. Κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα το κάνω εποχιακά για να μπορέσω να βγάλω κάποια έξοδα του μήνα. Και φυσικά το κάνω για καθαρά βιοποριστικούς λόγους» λέει η Καίτη στη εφημερίδα και για πρώτη φορά παραδέχεται ότι η υποκριτική πλέον είναι γι΄αυτήν, παρελθόν.

Φωτογραφία από πρόσφατη εκδρομή που δημοσίευσε η ηθοποιός στο προφίλ της στο facebook

Τελευταία ενημέρωση: