Τζίνας Αλιμόνου2

Τζίνα Αλιμόνου: Η εντυπωσιακή δημόσια εμφάνιση και τα ασφαλιστικά μέτρα που κέρδισε

Η καθημερινότητά της Τζίνας Αλιμόνου έχει αλλάξει, για ακόμα μία φορά, με τον πιο δραστικό τρόπο. Το διαζύγιο από τον Παύλο Βαρδινογιάννη την έφερε μπροστά σε μία δικαστική διαμάχη η οποία φαίνεται να έληξε υπερ της. Κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει εναντίον της ο πρώην σύζυγός της, με τα οποία ζητούσε να αναλάβει αυτός την επιμέλεια των παιδιών τους.

Με απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών αναγνώρισε ότι η επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους ανήκει προσωρινά στη Τζίνα Αλιμόνου, στην οποία επιδίκασε συνολική μηνιαία διατροφή, για την ίδια και τα τέκνα της, ύψους 34,500 ευρώ. Όπως γράφει ο Διονύσης Θανάσουλας στο Πρώτο Θέμα, με την ίδια απόφαση όρισε ότι το ποσό τη διατροφής θα δίδεται απευθείας στη μητέρα που έχει την επιμέλεια των παιδιών, όπως ορίζει ο νόμος, ενώ απέρριψε ως πλήρως αβάσιμες τις κατηγορίες για εξάρτηση από ουσίες και έκλυτο βίο της ηθοποιού από τον εν διαστάσει σύζυγό της. Μάλιστα, ο Παύλος Βαρδινογιάννης θα πρέπει να αποχωρήσει από το σπίτι της Φιλοθέης προς αποφυγή ερίδων και τεταμένων καταστάσεων που θα απέβαιναν σε βάρος των παιδιών και να μετακομίσει σε άλλη κατοικία.

To TLIFE συνάντησε την Τζίνα Αλιμόνου σε μία από τις σπάνιες κοσμικές εμφανίσεις της στην Αθήνα. Έδωσε τπ παρών σε λαμπερό opening party στα νότια τραβώντας πάνω της τα φωτογραφικά φλας με την εντυπωσιακή της εμφάνιση.

Τζίνας Αλιμόνου

Με την Έλενα Σύρακα

Τζίνας Αλιμόνου1

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

Τελευταία ενημέρωση: