Μίκι Ρουρκ

Πέντε διάσημοι που μετάνιωσαν για τις πλαστικές τους… Αλλά ήταν αργά

Δυστυχώς ζούμε σε μια κοινωνία όπου τα πρότυπα έχουν γίνει πλαστικά…

Ναι, ναι πλαστικά! Πλαστικές γυναίκες αλλά και άντρες που θεωρούν ότι θα σε εντυπωσιάσουν αν αλλάξουν την μύτης τους, τα ζυγωματικά τους, το στήθος τους και ούτω κάθε εξής. Αρχικά να πούμε πως είμαστε υπέρ της φυσικής ομορφιάς, και δεν θέλουμε άλλα πλαστικά σε θάλασσες και ακτές. Έπειτα θέλουμε να σας δείξουμε τους πέντε διάσημους που έκαναν πλαστική παραμορφώθηκαν, σαν παράδειγμα προς αποφυγή.

Νο 1 Μίκι Ρουρκ:

Ένα από τα πιο άσχημα παραδείγματα πλαστικής χειρουργικής, όπου το νυστέρι αντί για να φτιάξει… χάλασε! Τα προβλήματα άρχισαν όταν άφησε τον κινηματογράφο για το μποξ. Και δεν σταμάτησαν ποτέ… “Είχε σπάσει η μύτη μου δυο φορές. Έκανα 5 χειρουργεία στη μύτη και ένα στα ζυγωματικά που είχαν σμπαραλιαστεί. Πήραν χόνδρο από το αυτί για να ξαναφτιάξουν τη μύτη μου και δυο χειρουργεία για να ξύσουν τον χόνδρο καθώς ο ιστός δεν επουλωνόταν”.

Νο 2 Κόρτνεϊ Λοβ

Μετάλλαξη για την Κόρτνεϊ Λοβ και δεν της αρέσει το θέαμα: “Απλά θέλω πίσω το στόμα που μου έδωσε ο Θεός. Ήταν γλυκύτατο και είχα μια χαρά μεγάλα χείλη”. Βέβαια δεν χάλασαν μόνο τα χείλη της από τις πλαστικές, αλλά το  θέμα είναι ότι δεν φτιάχνεται. Απλά καλύπτεται με το σωστό μακιγιάζ

Νο3  Κιμ Καρντάσιαν

Η Κιμ Καρντάσιαν έχει εμφανώς υποστεί αρκετές πλαστικές επεμβάσεις. Όμως δημόσια έχει μιλήσει για τα πρώτα botoxάκια της καριέρας της. “Το botox απλά δεν ήταν για μένα σε τόσο μικρή ηλικία”

Νο 4 Πάμελα Άντερσον

Η διάσημη ξανθιά σεξοβόμβα έχει παραδεχτεί δημοσίως ότι μετάνιωσε για την υπερβολική αυξητική στήθους που είχε κάνει, όμως το νυστέρι δεν το αποχωρίζεται… Η εικόνα της σήμερα [δεξιά] είναι τόσο διαφορετική που σχεδόν δεν αναγνωρίζεται.

Νο 5 Τζέσικα Σίμπσον 

Με τα χείλη της το είχε παρακάνει κάποια στιγμή η Τζέσικα Σίμπσον και το μετάνιωσε. “Έμοιαζαν ψεύτικα τόσο φουσκωμένα που ήταν. Δεν μου άρεσαν. Ευτυχώς ύστερα από 4 μήνες επέστρεψαν στο κανονικό”, είχε εκμυστηρευτεί στο Glamour to 2006.

Τελευταία ενημέρωση: