Ελεονώρα Μελέτη 

Ελεονώρα Μελέτη: "Ο άντρας μου είδε πως μαράζωσα όταν..."

Η Ελεονώρα Μελέτη διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της τόσο στην προσωπική της ζωή όσο και στην επαγγελματική.

Ο ερχομός του καρπού του έρωτα της με τον αγαπημένο της Θοδωρή ολοκλήρωσε την οικογενειακή τους ευτυχία. Τώρα και η επαγγελματική της ζωή εκτοξεύεται στα ύψη. Διαβάστε παρακάτω...

 Το τηλεοπτικό κοινό φαίνεται πως έχει αγαπήσει τη νέα της εκπομπή "Μετά τα Μεσάνυχτα" που προβάλλεται από την συχνότητα του Alpha.

«Ήθελα να κάνω late night show γιατί αγαπώ πολύ τις συνεντεύξεις. Επίσης, καθώς δεν πρόκειται για καθημερινή εκπομπή, στη φάση που είμαι εξυπηρετεί και τις οικογενειακές μου ανάγκες, γιατί μου επιτρέπει να έχω το χρόνο που πρέπει με τη μικρή μου» είχε πει η Ελεονώρα Μελέτη σε πρόσφατη συνέντευξη της.

Ενώ αναφέρθηκε και στην καθημερινότητα της που θα αλλάξει λόγω της δουλειάς "Ο άντρας μου συνειδητοποίησε πόσο πολύ αγαπάω τη δουλειά μου τον καιρό που ήμουν εκτός. Είδε πως μαράζωσα. Όταν έχω τη δουλειά μου, είμαι καλύτερη σε όλα. Οπότε, θέλει να με βλέπει χαρούμενη και είναι υποστηρικτικός σε οποιαδήποτε απόφαση πάρω".

Πηγή: youweekly 

Τελευταία ενημέρωση: