Ρένια Λουϊζίδου

Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της Ρένιας Λουιζίδου με τον σύζυγό της

Οι δυο τους είναι παντρεμένοι πολλά χρόνια και έχουν μαζί έναν γιο

 

Η Ρένια Λουϊζίδου είναι μια από τις αγαπημένες ελληνίδες ηθοποιούς, η οποία κάνει συχνά εμφανίσεις σε πρεμιέρες θεατρικών παραστάσεων αλλά και σε συναυλίες, έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της σύζυγο, Θάνο Κωνσταντάκη.

Οι δυο τους είναι παντρεμένοι πολλά χρόνια και έχουν μαζί έναν γιο.

«Στον Θάνο αγαπώ τη χαλαρότητα του, την απόλυτη αίσθηση εμπιστοσύνης και αφοσίωσης που έχει σε εμένα, που φτάνει στο σημείο να με υποστηρίζει ακόμη και όταν παραλογίζομαι και το ότι με αγαπάει γι αυτό που είμαι. Εκεί που διαφέρουμε είναι σίγουρα στο θέμα της οργάνωσης και της τάξης. Όταν, για παράδειγμα, έχουμε δώσει ραντεβού στις 9.00, ο Θάνος μπορεί στις 9 παρά 20 να με ρωτήσει: “Πού είπαμε ότι πρέπει να πάμε;” και να θυμηθεί εκείνη την ώρα να μπει στο μπάνιο. Από την άλλη, είναι τόσο τακτικοί που δεν το περιμένει κανείς. Έχουμε ξεχωριστές ντουλάπες γιατί η δική του μοιάζει με βιτρίνα καταστήματος ενώ εμένα είναι το… Μοναστηράκι!», είχε δηλώσει παλιότερα στο ΟΚ! η ηθοποιός μιλώντας για τον σύζυγό της.

Το ζευγάρι, το οποίο κρατάει χαμηλούς τόνους και δεν έχει απασχολεί ποτέ τα Μέσα, πραγματοποίησε πρόσφατα μια σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση.

Οι δυο τους βρέθηκαν στο Θέατρο Χορν στην επίσημη πρεμιέρα του έργου «Ο Βυσσινόκηπος».

Τελευταία ενημέρωση: