Σάκης Ρουβάς

Σάκης Ρουβάς: Έφτιαξε σαλάτα με προϊόντα από το μποστάνι του

Ο Σάκης Ρουβάς είναι λάτρης της μεσογειακής διατροφής. Έχει μάθει από πολύ μικρός -και λόγω της αθλητικής του καριέρας αλλά και του απαιτητικού καθημερινού προγράμματος- να τρέφεται σωστά. Αυτό σημαίνει ότι επιλέγει πάντα φρέσκα φρούτα και λαχανικά και προϊόντα από τον τόπο του. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχει φροντίσει να έχει στο σπίτι του μποστάνι. Ο ίδιος καλλιεργεί τα λαχανικά της οικογένειας και μαζί με την σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη φτιάχνουν υγιεινά γεύματα για την οικογένειά τους.

Πέρα από μποστάνι, το ζευγάρι έχει κι ένα φροντισμένο κοτέτσι με κοτούλες και κόκορες, που έχει επιμεληθεί ο Σάκης αλλά κι έναν πάντα ολάνθιστο κήπο με εποχικά λουλούδια, Τα τέσσερα παιδιά τους, Αναστασία, Αλέξανδρος, Αριάδνη και Απόλλωνας έχουν μυηθεί στην κηπουρική που την βλέπουν ως παιχνίδι ενώ έχουν μάθει από τους γονείς τους να αγαπούν τη φύση και τα προϊόντα της.

Ο ευτυχισμένος μπαμπάς μας έδωσε ένα δείγμα από την διατροφή της οικογένειας ανεβάζοντας μια φωτογραφία με φρεσκοκομμένη σαλάτα. Η γνωστή σε όλους μας χωριάτικη! Είναι γνωστό ότι ο Σάκης Ρουβάς μπαίνει συχνά στην κουζίνα και αναλαμβάνει ο ίδιος το φαγητό τους.

 

Καλή όρεξη παιδιά! 🥗 #favoritefood #mediterraneanfood #greeksalad

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις

Τελευταία ενημέρωση: