σισσυ φειδα

Σίσσυ Φειδά: ‘’Δεν μου άρεσαν ποτέ οι μικρότεροι άνδρες’’ [video]

Για την κόρη της, την οικογενειακή ζωή αλλά και τη διαφορά ηλικίας που έχει με τον άνδρα της μίλησε η Σίσσυ Φειδά στη Φωλιά των Κου Κου.

Όπως αποκάλυψε η interior designer δεν της λείπει καθόλου η τηλεόραση και πρώτο της μέλημα είναι η κόρη της.

 «Μετά τη μικρή έχει εξαφανιστεί αυτό, γιατί έχει άλλες απαιτήσεις η τηλεόραση. Εγώ δηλαδή κοιτάω να τελειώσω από το γραφείο γρήγορα και να πάω να την πάρω αγκαλίτσα να είμαστε μαζί. Ούτε καλέσματα, ούτε προσκλησεις… ελάχιστα. Κατά καιρούς είχα προτάσεις από την τηλεόραση, αλλά σε άλλα shows και προγράμματα στα οποία δεν μπορούσα να συμμετάσχω. Ήταν ως επί το πλείστον εκτός αντικειμένου».

Μεταξύ άλλων η κ.Φειδά, αναφέρθηκε και στη διαφορά ηλικίας σε μία σχέση αποκαλύπτοντας πως ποτέ δεν της άρεσαν οι μικρότεροι άνδρες, παρόλο που περνάει το σύζυγο της 11 χρόνια.

 «Εμένα δεν μου άρεσαν ποτέ οι μικρότεροι άντρες. Υπάρχει «θέμα» γιατί μία γυναίκα ωριμάζει πολύ πιο γρήγορα από έναν άντρα. Όταν όμως υπάρχει αγάπη και ξέρει ο καθένας τι θέλει, τότε τα άλλα προσπερνιούνται και μαθαίνεις να ζεις και να τα δουλεύεις μέρα με την ημέρα. Σε λίγο θα γίνω 44 και νιώθω άνετα.»

Δείτε το βίντεο:

Τελευταία ενημέρωση: